Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2015

Семінар “Oracle Docflow АСКОД”

Представники управління інформаційно-комунікаційних систем та захисту інформації візмуть участь у семінарі “Oracle Docflow АСКОД”, присвяченому рішенням у різних галузях на основі системи електронного документообігу АСКОД та системи керування базами даних Oracle.

Під час цього заходу буде продемонстровано функціональні можливості системи електронного документообігу АСКОД,  порталів надання адміністративних послуг на основі програмного забезпечення АСКОД та поінформовано про досвід впровадження АСКОД в Україні.

Спеціалісти компанії Oracle проведуть презентацію нової архітектури Oracle Database 12c, яка реалізує ефективні механізми щодо консолідації, стандартизації та застосування баз даних на єдиній платформі.

У рамках семінару буде продемонстровано весь спектр функціональних можливостей програмного забезпечення АСКОД та Oracle Database 12c, їх переваги над іншими аналогами на ринку України.

Захід призначений для представників державних установ, органів місцевого самоврядування, банківських установ, організацій і підприємств будь-яких форм власності, зацікавлених у впровадженні безпаперових технологій на основі систем електронного документообігу у своїй управлінській та виробничо-господарській діяльності, автоматизації процесів надання адміністративних та інших послуг, у тому числі в електронній формі.

Захід відбудеться 21.10.2015 з 10-00 до 14-00 за адресою: м. Київ, вул. Предславинська, 35Д, готель “Алфавіто”, конференц-зал “Форум”.

Перейти до спискуВерсiя для друку

ffff