Головна  →  Новини  →  10 вересня 2015

Подовжено термін подання матеріалів на конкурс пропозицій (проектних ідей) до Плану заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року (стратегічна ініциатива «Електроннй уряд»)

Подовжено термін подання матеріалів на конкурс пропозицій (проектних ідей) до Плану заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року (стратегічна ініциатива «Електроннй уряд»)

Робоча група з реалізації стратегічної ініціативи «Електронний уряд» запрошує усіх зацікавлених фізичних та юридичних осіб  надати  пропозиції (проектні ідеї) щодо реалізації у місті Києві стратегічної ініциативи «Електронний уряд», яка є однією із ініциатив Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року.

Відібрані на конкурсній основі проекти планується включити до Плану заходів із реалізації стратегічної ініціативи «Електронний уряд» на 2016 - 2018 роки.

Проектні ідеї мають відповідати таким критеріям:

  • Тематична направленість проекту повинна відповідати основним напрямкам реалізації стратегічної ініциативи «Електронний уряд» щодо  впровадження сучасних технологій міського управління:

                           1. Система обслуговування громадян і бізнесу
                           2. Електронний документообіг
                           3. Інтеграція інформаційних реєстрів
                           4. Інтеграція функцій та служб міста

  • Проект повинен бути соціально спрямованим.
  • Отримувачем вигод від реалізації проекту повинна бути територіальна громада міста Києва, а не окрема фізична або юридична особа.
  • Термін реалізації проекту не повинен перевищувати три роки (2016-2018 роки).
  • Подібний проект не реалізовувався у місті Києві.
  • Проект повинен містити оцінку необхідного кадрового, технічного  та іншого ресурсного забезпечення для його реалізації.
  • Проектна ідея повинна бути представлена в паперовому та електронному вигляді.

 

Матеріали подаються до управління інформаційно-комунікаційних систем та захисту інформації апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

  • у паперовому вигляді на адресу: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36
  • в електронному вигляді на адресу: [email protected] із позначкою «Електронний уряд».

 

Граничний термін подання матеріалів до 18 вересня 2015 року.

 

Контактні телефони: 202 75 32, 202 74 47

Форма подання проектної ідеї

Перейти до спискуВерсiя для друку

ffff