Головна  →  Новини  →  17 вересня 2014

Віталій Кличко прозвітував перед громадою столиці про перші сто днів роботи на посаді Київського міського голови

Віталій Кличко прозвітував перед громадою столиці про перші сто днів роботи на посаді Київського міського голови

Віталій Кличко прозвітував перед громадою столиці про перші сто днів роботи на посаді Київського міського голови. Він розповів, у якому стані отримав Київ, і що було зроблено у місті, зокрема, щодо боротьби з корупцією, незаконними МАФами і будівництвом, окреслив основні зміни і тенденції у транспортній, медичній, житлово-комунальній та інших сферах життя столиці.

У звіті відмічено, що одним із здобутків міської влади є забезпечення прозорості її діяльності:

«…Ми можемо говорити, що побудували фундамент прозорої системи управління столицею. Насамперед, йдеться про відкриття доступу до публічної інформації.

–                   КМДА стала першою і єдиною в країні адміністрацією, яка відкрила публічний доступ до всієї документації, що не містить конфіденційної інформації та персональних даних.

–                    Кияни вільно можуть брати участь у засіданнях комісій Київради.

–                   Також запроваджено автоматизовану систему контролю процедур закупівель та їх прозорості. Таким чином, ми забезпечили публічний та прозорий доступ до здійснення державних закупівель.

Однак цього замало і ми працюємо далі. Виводимо корупційні процеси з тіні.

–                   З 1 листопада запрацює відкрита інформаційна система, де будуть дані усіх об’єктів міської інфраструктури, земельних ділянок, інвестпроектів та планів забудови.

–                   Для прямого цілодобового зв’язку киян з міською владою ми вдосконалюємо роботу «Контактного центру міста Києва».

–                   Таким чином, громада столиці вже отримує вільний доступ до всіх можливих документів та рішень і починає контролювати процеси управління містом….».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

ffff