Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2013

29 жовтня 2013 року відбувся Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні»

29 жовтня 2013 року відбувся Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні»

29 жовтня 2013 року відбувся Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні», організаторами якого є Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України та Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім». Захід присвячений тематиці розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та розбудови інформаційного суспільства в Україні.

На порядок денний були винесені питання розбудови інформаційного суспільства, входження України до глобального інформаційного простору, надання електронних адміністративних послуг, реалізації пріоритетів та здійснення заходів Національної програми інформатизації, спрямованих на розвиток інформаційно-комунікаційних технологій, встановлення контактів з потенційними партнерами з розбудови інноваційних структур і трансферу технологій тощо.

У рамках наукового конгресу відбулася експозиція новітніх рішень у сфері інформаційно-комунікаційних технологій провідних вітчизняних і закордонних ІТ-компаній та нагородження переможців Першого Національного конкурсу з е-урядування.

Одним із переможців Першого Національного конкурсу впроваджених проектів в сфері електронного урядуванняє Київська міська державна адміністрація за реалізацію проектів у двох номінаціях:

А) Номінація «Електронні інструменти», проект «Створення єдиного інформаційного простору територіальної громади міста».

Б) Номінація «Електронні сервіси», проект «Міський веб-портал адміністративних послуг».

 

Довідково. Цьогоріч Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні» проводився в Україні вже третій рік поспіль. Щоразу ця подія викликає великий інтерес громадськості, вітчизняних експертів та зарубіжних колег. Так, минулого року у Конгресі взяло участь 420 учасників. На планерних і секційних засіданнях було заслухано 85 доповідей. У 2011 році у Конгресі взяли участь понад 450 чоловік.

Перейти до спискуВерсiя для друку

ffff