КМДА Київська міська державна адміністрація


12 лютого 2015

12 лютого 2015 pоку представники управління електронного урядування та захисту інформації брали участь у відкритій зустрічі на тему «Електронне урядування. Досвід Канади» за участю Жан Нуі Лендрі

Під час зустрічі пан Лендрі розповів про історію впровадження електронного урядування в Канаді та розвиток відкритих даних. Особливу увагу він приділив інновативним методам використання електронного урядування в процесах прийняття рішень, участі громадян та питанням доступу до відкритих данних. Жан Лендрі має 12-річний досвід роботи у міжнародних проектах із зміцнення демократичних інституцій та процесів. У листопаді минулого року пан Лендрі досліджував ситуацію у сфері електронного урядування та відкритих даних в Україні.

Громадська організація “Open North” (Відкрита Північ) допомагає урядам стати більш прозорими у своїй діяльності та краще відповідати на виклики інформаційної доби. Організація надає консультації урядовцям та допомагає їм зробити необхідні перетворення на шляху до справжнього електронного урядування.

Організаторами заходу виступали Робоча група з розробки урядової політики в сфері розвитку е-урядування при Віце-прем’єр-міністрові, за участі Державного агентства з питань електронного урядування України та Реанімаційного пакету Реформ.

Зустріч відбувалась за підтримки Національного демократичного інституту (NDI).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.